Faciliteter

Campingpladsens toilet- og badefaciliteter består af to opvarmede familiebaderum og to ekstra toiletrum.

Mens campingpladsens største aktiv er den unikke placering, så finder du også alle nødvendige faciliteter som et hyggeligt ældre men vedligeholdt køkken, bade og toilet faciliteter, en lille legeplads, og overdækket grillfaciliteter, hvor man må nyde sin mad og drkkevarer, samt holde mindre sammenkomster, så længe der tages hensyn til andre campister.

Der foretages daglig rengøring af faciliteterne, og der er tilknyttet fast græsslåning og pasning af hække osv. Til fastliggere stilles der ligeledes gratis motortrimmer og hækklipper til rådighed.

Det er også muligt at leje en båd hvis man vil en tur ud på Jels sø, og lige uden for pladsen, finder du Jels søbad, en hyggelig café, endnu en legeplads og selvfølgelig den skønne natur.

Pladsen

Uanset om du er fastligger, løsligger eller har lejet en af vores hytter, så kan du se frem til en hyggelig campingplads med gode læforhold.

I fællesaralerne på campingpladsen finder du små borde og bænke hvor du kan spise eller hygge med familie og venner. Og til de mindste har pladsen også en lille legeplads.

Toilet- og badefaciliteter

Campingpladsen har særskilte toilet- og badefaciliteter for mænd og kvinder, samt familiebaderum og et ekstra toiletrum.

Der foretages daglig rengøring af faciliteterne.

Fælleskøkken

På campingpladsen finder du et fælles køkken, der er til fri afbenyttelse for alle pladsens gæster.

Her er mulighed for at lave mad på komfur, og vaske op. I køkkenet forefindes også vaskemaskine og tørretumbler og et køleskab.

Bådudlejning

Jels Søerne omfatter Nedersø på 54 ha, Midtsø på 25 ha og Oversø på 9 ha, hvor campingpladsen ligger ned til den sydlige ende af Nedersø. Campingpladsen råder over en båd som kan udlejes, og vi kan også hjælpe med fisketegn til Jels Sø.

Kontakt os, hvis du ønsker at leje en båd.

Af hensyn til fuglelivet er det ikke tilladt at sejle og fiske i Oversø.