Området

Jels Sø Camping har en attraktiv beliggenhed i naturskønne områder, og alligevel ligger det meget centralt i landsbyen Jels.

I dag havde det ikke været muligt at anligge en campingplads på dette sted. Men fordi campingpladsen blev anlagt helt tilbage i 1948, hvor landsbyen så stille og roligt har udviklet sig omkring campingpladsen, så er der kort gåafstand til spisesteder og indkøb, mens man stadig er helt tæt en smuk natur rundt om søerne og de afmærkede vandrestier i skovene.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de faciliteter som ligger lige uden for campingpladsen, og du kan finde information om Jels på hjemmesiden jels.dk.

Jels Søbad

Trænger du til en frisk dukkert, så finder du Jels Søbad lige uden for campingpladsen. Søbadet ligger på kanten af Jels Nedersø, i smukke naturomgivelser.

Bygningerne ved Jels Søbad har gode og moderne omklædningsrum som kan benyttes af badegæsterne.

I søbadet finder du en stor cirkelrund badebro, med et fint børneområde, samt et mulighed for udspring og svømning. Og ud til søen er der også mulighed for at slappe af og solbade.

Legeplads & udendørs fitness

Ved siden af søbadet finder du en legeplads med gynger, rutsjebane, karusel en lille klatrebane til de eventurlystne børn.

Og har man som voksen også brug for noget motion, så ligger der kort derfra en udendørs fitnessbane med forskellige redskaber, og forslag til øvelser.

Café og spisesteder

Lige ud for campingpladsen ligger caféen Frøken Kaff, med mulighed for at side inde i hyggelige omgivelser eller ude når vejret er til det.

Inden for gåafstand finder du også pizzaria og restaurant, og der er også andre spisesteder i nærområdet.

Jels Vikingespil

Jels Vikingespil er et årligt tilbagevendende dansk friluftsteater, der ligger direkte ned til søen. Der er forestillinger hver aften i ca. 3 uger i juli måned.

Og har man lyst til flere vikingeoplevelser, så kan man i vikingernes festsal Valhal, nyde en vikingebuffet inden forestillingen, mens der efter forestillingen er musik og dans, og selvfølgelig mulighed for at nyde den traditionsrige Mjød.